skip to Main Content

Doychin Remote Coaching

ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ, ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ, ПОВЕЧЕ ХАРМОНИЯ!

Добре дошли

в моя Website

Казвам се Дойчин Кършовски

През 2003 се преместих със семейството си в Синсинати, САЩ.

През целия ми съзнателен живот съм се занимавал активно с най-различни видове спорт. На 16 години станах майстор на спорта по морски многобой (плуване, крос, стрелба, гребане и ветроходство), а през 1992 завърших Националната Спортна Академия със специалност ветроходство.

Кариерата ми в САЩ като персонален треньор започна в една от най-големите фитнес вериги. Клиентите ми бяха хора от най-различна възраст, пол и социално положение.

В големите фитнес вериги персоналният треньор работи с нов клиент всеки 30 минути. В началото имаше дни когато за един ден съм работил с над 20 клиента. С такава организация е трудно да обърнеш много индивидуално внимание на всеки клиент. Личния контакт и обръщането на внимание на малките детайли от ежедневието на всеки клиент винаги са били сред нещата в моята работа, които ми доставят удоволствие и удовлетворение.

Какво включва моята работа

Холистичен подход

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

иновативни технологии

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Персонален коучинг

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Биохакинг

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Live long-Die Short

Малко за мен

Всяка година откривам нови вълнуващи хоризонти на моето любопитство. През 2018 воден от разбирането че всеки трябва и може да инвестира в собственото си здраве и дълголетие и че за това не е необходимо повече от 10 минути на ден написах книгата 401 Фитнес – Как да спестим здраве за дълголетие.

Днес многоцветните теми, които обсебват моето внимание могат да се обобщят като дълголетие и майндфулнес. Как да живеем по-здравословен, пълноценен и щастлив живот.

Live Long – Die Short  тази фраза чудесно описва целта на моите холистични услуги. Да сме здрави, пълни с енергия, ентусиазъм и радост от животта до последния си ден.

“Този сайт е продукт на желанието ми да направя дистанционни и достъпни за по-широк кръг от хора моите холистични уелнес услуги.”

ДОйчин Кършовски

персонализиран Wellness коучинг

Wellness Mastermind Groups

4-седмичен курс, в който всяка седмица се разглежда нова тема:

 

1. Дишане
2. Сън
3. Майндфулнес
4. Хранене
5. Движения

Партньори

Back To Top