skip to Main Content

Wellness Mastermind Groups

Live long-die short

Дистанционна платформа

за високо персонализиран Wellness коучинг

Уелнес Мастърмайнд е интерактивно място за разпознаване и адресиране на области, в които можем да подобрим личното си здраве и самочувствие.

4-седмичен курс, в който всяка седмица се разглежда различна тема:

  •  Дишане
  •  Майндфулнес
  •  Сън
  •  Хранене
  •  Движения

Mastermind Cpecial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mastermind Basic

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Групите ме карат да се чувствам мотивирана и обогатена. Мотивира ме фактът, че толкова много хора имат близка до моята концепция за здравословен начин на живот и съм обогатена с нови знания и идеи.

Радостина

Не пропускайте

Следващите ни Мастърмайнд групи

Days
Hours
Minutes

Още за нашите Мастърмайнд Групи:

Групите се срещат виртуално веднъж седмично за около час. На тези срещи въвеждам нова темата за седмицата, която е всеки път различна и еднаква за всички участници. Срещата се записва и записът е достъпен за повторно гледане, ако по някаква причина участникът е възпрепятстван да присъства.

Във времето до следващата среща, в затворена само за участниците група, се споделят впечатления, дават се консултации и допълнителни упражнения и модификации, с цел всеки участник да намери точната информация, упражнение или подход, който отговаря на неговите специфични потребности и стил на живот.

Предвидените лични консултации предоставят на участниците възможност за максимално концентриране по специфичен само за тях проблем или ситуация. Тези срещи на четири очи са ценени много високо от всички досегашни участници, които споделят, че са им помогнали да изпитат така наречения “Ахаа” момент, когато всичко научено си идва на мястото, виждаш как има значение точно за теб и нямаш търпение да го приложиш на практика.

Уелнес Мастърмайнд е място, където не само имаш подкрепа, мотивация и разбиране от други хора като теб, но така също и можеш да разчиташ на постоянен достъп до експерт за консултация не само по твои, но и на семейството ти, специфични въпроси.

– Програма за отслабване или диета
– Програма за изграждане на мускули
– Програма за следване по часове и дни
– Място за реклама и продажба на продукти
– Религиозна философия или практика

Всички упражнения и “домашни” са подбрани така, че да се вместват в 15-20 минути на ден. Ако не можете да отделите 15 минути за себе си всеки ден, тази програма не е подходяща за вас.

Добре помня,

когато бях малък и някой говореше за 20-годишни младежи

 

си казвах: “Какви младежи – те са направо старци!”. А когато наш близък си отиде на 50 години и родителите ми говореха за него „много млад си отиде“, аз си мислех, „Как така млад, та той животът му минал“. Днес, когато аз самият преминах 50те, си давам сметка, че много отдавна ми е било любопитно как така хората остаряват. Помня също много добре, че бях сигурен, че понеже съм още много малък, докато остарея, науката със сигурност ще е открила начин да сме млади и да не умираме.

През последните няколко години това любопитство прерастна в дълбок професионален интерес. Започнах да работя с все повече хора, чиято възраст е близка до моята и това ми даде възможност да наблюдавам как се движат, как живеят, какви болежки и проблеми имат и за какво съжаляват…

След много разговори и наблюдения започнаха да се открояват няколко неща, за които всички в някаква степен съжаляват: загуба на сила, на издръжливост и неспособност да се справят с някои ежедневни активности.

Ако се замислите, примерите за това са навсякъде около нас. Възрастната жена, която не може без помощ да се качи на автобуса, мъжът във влака, който не може да постави чантата си на мястото за багаж над главите, възрастни роднини, които не биха могли да се изправят от земята без чужда помощ…

Тези наблюдения, вероятно повлияни от дългите години работа като фитнес и уелнес треньор, ме накараха да се замисля.

Ако няма начин да спрем времето и избегнем старостта, дали можем да избегнем негативите, които неизменно свързваме с напреднала възраст: загуба на сила, мобилност, баланс, памет, ориентация…

Дали можем да запазим сила, енергичност, ентусиазъм и дух и да превърнем възрастта в “просто в цифра”, както пише в някои насърчителни картички за рожденни дни.

Един от проблемите е свързан с това, че много от нас свързват напредването на възрастта със загуба на сила, издръжливост, гъвкавост и изобщо – отстъпление по всички фронтове на двигателна, ментална и емоционална перформанс.

Ако не беше така, нямаше да виждаме толкова много възрастни хора, които видимо се затрудняват с ежедневни активности, като изкачване на стълби или носене на пазарски чанти.

В един ден някъде назад във времето, те са решили, че не са вече млади, и че е съвсем нормално всеки ден нещо да ги наболява, да се задъхват и да не могат да си вържат сами обувките.

Съществуват най-различни „рецепти“ как да сме здрави и да живеем пълноценно.

Започвам проекта Мастърмайнд с много ентусиазъм и смирение. Нямам претенция, че измислям топлата вода и неизмеримо ценя направеното преди мен от безброй радетели за здраве и дълголетие. В крайна сметка обаче, не това, което знаем или сме прочели, че трябва да правим, още по-малко титлите пред името, предопределят здравето и дълголетието ни, а по-скоро това какво лично ние правим с постоянство, ден след ден.

В този смисъл стремежът ми във всичко, което правя, винаги ще бъде да помогна да бъдат намерени онези малки пъзелчета от дейности, адаптации, корекции, изграждане на навици и био хакове, които имат смисъл и са приложими точно за теб.

След редица експерименти с коучинг формати, се спрях на взаимстван от популярния в бизнес сектора модел – така наречената Мастърмайнд група.

 
 
 

Желанието ми беше да създам такава интерактивна социална среда, където да мога да споделя в тесен кръг качествена и същевременно достъпна и приложима незабавно информация за здраве, дълголетие, самочувствие и пълноценност.

Така се роди Уелнес Мастърмайнд – дистанционна програма за осигуряване на високо качествен персонализиран уелнес коучинг.

Back To Top