DOYCH ZONE

Live long-die Short

3MM Бюлетин- архив

Създадохме този бюлетин с цел да запазим връзката между хората в нашата общност. Първоначалната ни цел беше да продължим да споделяме полезна информация и  да тласкаме хората си към положителна промяна в здравето. След това започнахме традиция всеки, който пише бюлетин, да номинира някой от общността.

Кликнете върху датата, за да видите бюлетина!

18/07/2022- Ралица Ковачева-Бежан

Сядам да напиша няколко реда с радост, защото се възхищавам на всички вас, вървящи по пътя на здравето и завърнали се към природата. Щом ви пиша, значи имам шанс и аз да променя нездравословните си навици и вярвам, че процесът започна.

27/06/2022 - Елисавета Шидерска

Казвам се Елисавета Шидерска. Учителка по спорт. Живея в Мадрид от 17 години. Ще навърша 45. Запознах се с Дойч и неговата форма на преподаване с идеята да трупам опит и знания, които да са от полза на моите ученици и деца. Учениците ми са повече от колоритни, неповторими и неподправени. Всички те над 65 години. Децата ми са същите, с разликата, че са на 10 и 4 години, съответно.

20/06/2022- Емилиана Илиева

Цял живот се занимавам с маркетинг, обучение и организация на събития. Харесвам това, което правя, но харесвам повече две относително нови за живота си страсти 😊. От 5 години съм квалифициран преподавател по Добродетели за деца от 6 до 12 г, а от 3 усърдно работя в сферата на медиацията.

13/06/2022 - Владимир Василев

Какво ли не съм правил през живота си за пари и не само 😊 (това прозвуча странно). Бях запален по футбола, който ме раздели от успешна кариера с цигулката. Завърших Немската Езикова във Варна, после местния ТУ с нещо като environmental engineering.

06/06/2022- Анилина Димитрова

Здравейте от мен мили алумнита! Мина много време от последния 3ММ, който писах, и следователно много неща се случиха при мен оттогава.

30/05/2022 - Мария Деянска

Здравейте съмишленици на това чудесно 3ММ общество:) Аз съм Мария Деянска, от група 103.

23/05/2022- Борислава Карааризанова

Тазседмичният 3ММ (Борислава Карааризанова) Здравейте, съмишленици. Казвам се Борислава Карааризанова и съм едно от „картофчетата“ в това приключение, наречено Master MIND 😊

09/05/2022 - Филипина Грозданова

Тазседмичният 3ММ (Филипина Грозданова) Здравейте, казвам се Филипина Грозданова и участвах в Mastermind group 108.

25/04/2022- Елена чочова

Тазседмичният 3ММ (Елена Чочова) Здравейте, Алумни. Казвам се Елена Чочова и съм част от щастливците на Mастермайнд група 108 😀

28/03/2022- Георги Стоянов

Тазседмичният 3ММ (Георги Стоянов) Здравейте хора, казвам се Георги Стоянов и много се радвам да споделям групите с вас, както и за работата, която вършим с Дойчин и Анилина. Най-много обаче ми харесва, че мога да споделя знанията си с вас като същевременно научавам нови неща, които да ми помагат да се развивам.

14/03/2022- Маргарита Такач

Тазседмичният 3ММ (Маргарита Такач) Хубавите неща в живота се случват когато си готов за тях. Здравейте и от един новобранец! Казвам се Маргарита, до преди около 7 години се занимавах с продуктово развитие в банковия сектор и горе-долу преди толкова се преместих да живея в Германия със съпруга ми и новородената ни дъщеря.

04/04/2022- Йосиф Киуан

Тазседмичният 3ММ (Йосиф Киуан) Много интересно и необичайно преживяне За мен мастърмайнд групата беше едно много интересно и необичайно преживяне! ия ни с все по-високи изисквания свят.

21/03/2022- нина валчева

Тазседмичният 3ММ (Нина Вълчева) Привет на всички, името ми е Нина Вълчева и съм част от последната Mastermind 108 група. Радвам се да срещна всички останали и да изкажа благодарност и възхищение към Дойчин, менторите и всички участници за преживяването и предстоящите полезни вдъхновения и практики.

07/03/2022 - Мария Грозева

Тазседмичният 3ММ (Мария Грозева) “60 са новите 30” казва Мария, която с начина си на живот, дух и посветеност на холистичното здраве е точно това, което нашето мото "Live Long-Die Short" символизира. Мисля си сега, ако направим младежки отбор "50+ Здрав Дух в Здраво Тяло" - Мария ще е капитан 🙂.

28/02/2022- Дойч

Тазседмичният 3ММ (Дойчин Кършовски) Здравейте скъпи приятели алуминати, завърши още една мастърмайнд група и се увеличихме с 10-ма супер алумни, които тепърва ще се представят и споделят.

14/02/2022- Мими Красимирова

Тазседмичният 3ММ (Мими Красимирова) Здравейте, Група! Много ми е приятно, че сме заедно в едно пътуване към здравословния начин на функциониране и търсене на баланс и хармония в живота ни. Е, не винаги ни се получава, но работата ми като психолог и персонален треньор ме е научила, че всяка крайност води до патология, а баба ми казваше “Прекален светец и Богу не е драг”😊

31/01/2022- СТанислава Латева

Тазседмичният 3ММ (Станислава Латева) Привет на всички MasterMind-ерчета. Изборът на тема се оказва ключова отправна точка за мен и се чувствам извън конфортната си зона с тази задача. Искам да споделя размисли и идеи, които да са полезни и общоприложими, а не просто мои си, защото в мен е усещането за група, общност, принадлежност към цяло, в което се обменят енергия и опит.

21/02/2022- Димитър Мирийски

Тазседмичният 3ММ (Димитър Мирийски) Привет, банда! Казвам се Димитър Мирийски, на 33 години съм, но в последните 10 някак забравих да обръщам внимание на себе си така както е необходимо, за да можеш да отговориш на очакванията на всички около теб – партньори (в живота, в кариерата) и като цяло на заобикалящия ни с все по-високи изисквания свят.

07/02/2022- Серафим Захариев

Тазседмичният 3ММ (Серафим Захариев) Здравейте, Казвам се Серафим Захариев и днес от мен ще имате едно бързо напомняне за хак, който много добре знаете, но за да се възползвате от него на максимум трябва да се срещнете с някои от страховете си.

24/01/2022 - Георги Ангелов

Тазседмичният 3ММ (Георги Ангелов) Запознах се с Дойчин през лятото на 2019г. Вече 3 години работих в сферата на спорта, след близо 7 преди това в корпоративните продажби. Дойч веднага ме впечатли, тъй като беше силно запознат с теми, за които аз вече бях чел, но все още малко хора в България знаеха - биохакинг, mindbody connection и т.н.

17/01/2022- Весела тончева-шенк

Трите ММ-та за мен са три С (Весела Тончева-Шенк) Благодаря на Дойч, че ме номинира тази седмица за рубриката 3ММ.

28/12/2021- Екип

Накратко за празниците и за изминалата година

13/12/2021- петър петров

Здравейте колеги алумни от цял свят! Благодаря на колегата Иван от Варна за номинацията☺, ще използвам възможността да ви разкажа как ми повлия запознанството с Дойч и по-конкретно участието ми в нашата само мъжка Mastermind група. Позволете първо да се представя. Казвам се Петър Петров и съм на 45 години.

10/01/2022- Илиян Илиев

Здравейте колеги алумни от цял свят (Илиян Илиев) Номиниран съм от колегата Дойчин (Дойч), главният двигател на инициативата. Казвайки колега ще започна с една притча за колегата 🙂

20/12/2021- Дойч

За Парламента, Бокс дишането, Кенеди, ветроходството и моя принос за светлината в края на тунела. Здравейте скъпи алуминиращи от всички страни 🙂 - Дойч

06/12/2021 - Иван Балев

Здравейте алумини :)! Време е за понеделничната оперативка, на която ще ви споделя за създадените в мен навици след завършването на Мастърмайнд групата. - Иван Балев (част от една много интересна група - само мъже, които или нямат, или не са активни във фейсбук. Цялата група се проведе в Slack (друга платформа за комуникации, подобна на месинджър))

22/11/2021- Атанас Велев

3ММ: Наско за Храненето/ Храненето е твърде комплексна тема, но не и необяснима. Всеки (поне в тази група), предполагам, би искал да се храни с най-подходящите за здравето си храни, без да натрупва излишни мазнини, да си осигури необходимата енергия и настроение и се радва на дълъг живот в добра физическа кондиция.

08/11/2021- Нели Бенова

Пъстра като есенна гора седмица 🍁 (от Нели Бенова) Аз съм октомврийско бебе. Преди няколко години, в утрото на рождения ми ден, трябваше да се прибираме от селската къща в Троянския Балкан към София.

25/10/2021- ДОйч

Алуминавтииии как сте 🙂 Пак съм аз - любимият ви тренер, коуч, мъчител и ментор. Тази седмица изтече много бързо, случиха се много неща и се чудя откъде да ги подхвана.

15/11/2021- Миглена Иванова

От Меги 😊: Този път, моите три неща, ще са малко по… как да кажа, по моята част, но тези теми кръжат около мен така осезаемо, и ми се налага, както лично, така и в работата ми да се предизвиквам, всеки ден.

01/11/2021- Радина

Поздрави на всички Алумни от есенен Берлин. 🍂🍂 Имам удоволствието да ви разкажа моята седмица през 3 призми в 3 Moods Monday.

18/10/2021 - коста стоянов

*с малко забавяне, но вече е тук поредният ни имейл, написан тази седмица от Коста Стоянов. Здравейте драги Алумни, Приемайки номинацията на Дойчин, започвам да пиша, въпреки че отдавна не ми се е налагало да го правя. И все пак, вътрешно някак си бях подготвен и се чудех кога ли ще дойде моят ред.

14/10/2021- екип

Здравейте, Алумни! Знаем, че не е понеделник и може да ви изненадаме с този имейл, но имаме отново страхотна новина, която не можем да дочакаме да споделим с вас!

04/10/2021- Вероника Георгиева

Здравейте и от мен, Вероника, 😊 Време беше и аз да приема предизвикателството. Дълго мислих с какво да започна, но реших да споделя с вас вълненията ми от последните седмици.

20/09/2021- Елица Стоянова

Здравейте,скъпи Алумни! 😄 Аз съм Елица и съм предизвикана от Анилина да „драсна“ нещичко и аз.

11/10/2021- Дойч

Здравейте драги ми Алуминавти 🙂 Как сте? Настъпи ли есента там където сте? Експериментът...

27/09/2021- Валя Кирякова

В понеделник очаквам с интерес 3ММ мейлите. Интересно ми е да чета какво ви вълнува и над какво размишлявате. Дори си мислех да започна за себе си да записвам 3 понеделнишки настроения, нооо ....до момента беше само намерение. Така че, с предизвикателството отправено към мен, ще се опитам да споделя мислите и настроенията си. За тези, които не ме познават – казвам се Валя, на (почти) 56 г., от Варна.

13/09/2021 - АНилина Димитрова

Здравейте и от мен Алумни! (другото Ани) 😇 Често получавате съобщения от мен за различни инициативи, идеи, или информация по нашите Мастърмайнд теми. Сега, обаче, благодарение на неизпълнена номинация, ще чуете и за нещо друго.

06/09/2021- Анета Недялкова

Тазседмичният newsletter, подготвен от Анета /нашето Ани с вкусните манджи/ 🥰: Здравейте приятели Алумнита, Дойде и моят ред, номинирана лично от най-любимия и единствен тренер в живота ми! Дойч, знаеш, че си ми безценен в много отношения, благодаря ти за приятелството.

23/08/2021- Росица Пенкова

Като знам какво ви очаквам, направо искам да съм на ваше място и да чета този текс за пръв път. Този понеделник за вас пише: Росица Пенкова...

09/08/2021- Миглена Иванова

Специалното издание на 3MM: днес ще видите какво ново от Миглена Иванова, защото имахме технически проблем с номинацията от миналата седмица.

30/08/2021- ДОйч

Последната седмица трудно се събира в 3ММ и няколко реда, но все пак ще опитам:

16/08/2021- Валентина Лимов

Специалното издание на 3MM: днес ще видите какво ново от Валентина Лимов.

02/08/2021 - Алекс Детев

Специалното издание на 3MM: днес ще видите какво ново от номинирания Алекс Детев. Приятно четене:

26/07/2021- Лучия Велева

Започва специалното издание на 3MM: днес ще видите какво ново от номинираната Лучия Велева. Приятно четене:

12/07/2021- Дойч

Седмицата направо излетя и имаше много повече от 3 Moods за мен:

28/06/2021- Дойч

Изминалата седмица в 3 Moods за мен

19/07/2021- Дойч

Такааа, Моите 3ММ тази седмица:

05/07/2021- Дойч

Ето изминалата седмица в 3 Moods за мен:

14/06/2021 - Дойч

С този имейл слагаме начало на серията 3 Moods Monday!